tirsdag den 15. juni 2021

Køb billigt fitnessudstyr online eller i den lokale butik?

Står ud og skal bruge lidt billigt fitnessudstyr til hjemmetræning eller dit nye motionscenter så kan det være fristende lige at smutte ned i den lokale sportsbutik og købe lidt. Men ofte er det penge at spare ved at købe det online f.eks. på sider som denne her hvor du ofte spare en del i forhold til de lokale butikker.

Men hvilke fordele er det faktisk ved at købe sport og fitnessudstyr online frem for lokalt, lad os prøve at se lidt nærmere her på.

Fordele ved at købe fitnessudstyr online i en webshop

Den helt store fordele ved at shoppe online i en webshop frem for lokalt er selvfølgelig prisen. Med mindre der ligger 3 sportsbutikker tæt på hinanden i din by, så er konkurrencen lokalt typisk ikke så stor, og derfor er der heller ikke samme behov for at konkurrere på prisen. Snakker vi online så er de pludselig i konkurrence med flere andre butikker og derfor er prisen en vigtig faktor. Derfor kan du ofte spare 10-30% på samme vare ved at købe den i en webshop fremfor i en lokal butik.

Mangler du inspiration til træningen eller valg af ny sportsgren så check denne her blog.

En anden fordel ved at handle i en sports webshop er at udvalget ofte er betydeligt større. De har som regel ikke samme begrænsninger når det kommer til fysisk lager plads. I mange tilfælde har webshoppen slet ikke et lager men sender blot ordren videre til producenten som så sender direkte til kunden. Noget vi ofte ser på sider som eksempelvis Zalando. Læs mere om de mange fordele ved en sports webshop her.

En helt anden grund til at jeg fortrækker de online butikker er at du slipper for at stå i kø, og du slipper for påtrængende sælgere. Jeg vil gerne shoppe i ro og fred, så det med at man ikke skal have en masse kontakt med andre mennesker er efter min mening en kæmpe fordel ved at handle online. Ikke alene er der masser af billige online produkt i de forskellige webshops, men også større udvalg som eksempelvis i denne online sport butik.

De sidste fordele ved at handle online som jeg lige vil nævne er at du når du klikker ind på et produkt hurtigt kan få en oversigt over hvad det er for et produkt, en kort beskrivelse af det samt specifikationer. Noget du ikke har mulighed for i en rigtig butik uden at skal have en sælger over og forklare lidt om det. Du har mange steder også mulighed for at se hvad andre kunder skriver om produktet, ud fra deres erfaring med det. Det et ofte en god måde lige at spotte hvordan kvaliteten er, nu når du ikke har mulighed for at have det mellem hænderne. Dette er efter min mening nok den største grund til at handle i en webshop frem for en butik.

Ulemper ved at handle online

Der er selvfølgelig også par ulemper ved at handle over nettet. For mig personligt er det største problem at jeg ikke større de lokale butikker, butikker som i mange tilfælde har det hårdt nok i forvejen. I takt med at flere og flere vælger at handle online (grundet de mange fordele jeg lige har beskrevet). Mange syntes også det er lidt hyggeligt at handle lokalt og få en god sludder med sælgeren i butikken. Er man helt i tvivl om hvilet slags fitnessudstyr du skal bruge, så er det ofte lidt nemmere at få den hjælp du har brug for i en rigtig butik. Mange webshops tilbyder telefon eller chat support, men det er ikke altid helt det samme.

Men for langt de fleste er den helt store ulempe ved at handle online - ventetiden. Det kan snildt tage 3-5 dage fra at du ligger din bestilling til at du modtager produktet. I nogle tilfælde er det ret træls at vente på sin vare hvis man står og skal bruge den nu og her. Andre gange er det helt ok, hvis det ikke hater. 

Hvilke sportsgrene eller idræt er mest populær her i 2021? Se denne her oversigt over populære typer af sport.

Det var lidt om fordele og ulemper ved at købe i en online webshop kontra en lokal butik. Personligt foretrækker jeg som regel at købe online hovedsageligt på grund af prisen og det noget bedre udvalg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar