mandag den 29. juli 2019

Klapvogne - sådan køber du den rigtige klapvogn online

I modsætning til meget andet babyudstyr som tremmesenge, bæreseler eller gåvogne er det at købe den helt rigtige klapvogn online ofte en svær ting. Især hvis det er første gang du skal ud og købe en klapvogn til dit barn. Skal du købe en dyr og smart model eller blot en billig klapvogn? Skal det være en almindelige model, en paraplyklapvogn eller en baby jogger? Hvilket mærke skal det være? En smart men dyr Bugaboo eller en af de populære Bumbleride india? Der er efterhånden rigtig mange ting man skal overveje når klapvognen skal købes, så lad os se lidt på et par tips til at finde den rigtige model for dig. 
Mangler du en ny hjemmeside eller et smart webdesign til din webshop?

Lær mere om online marketing og webdesign her på WebMaster World - Webdesign 

Hvad skal man kigge efter, når køber en barne klapvogn?

Okay, lad os begynde med nogle afgørende aspekter, som du skal være opmærksom på, når du vælger en klapvogn til din baby.

Certificering - sikkerhedsskilt

Kontroller, om den model, du kan lide, har et klistermærke, der viser, at den er certificeret, og dermed sikker at bruge. Normalt betyder dette, at de vigtigste funktioner (som klapvognens stabilitet og bremser, låsemekanisme eller fravær af skarpe kanter) blev testet omhyggeligt og godkendt efter europæiske standarder.

Hjul

De store og luftfyldte hjul er de bedste til lange gåture og især på ujævn terræn, mindre hjul er måske bedre til bykørsel og mindre ærinder. Drejelige forhjul giver bedre manøvrerbarhed, hvor imod låste hjul gør klapvognen mere stabil.

Amortisering

Takket være god amortiserings- og et moderne suspensionssystem, udsættes dit barn ikke for stød og bump når i køre. Dette er en vigtig ting, fordi spædbørn har en meget delikat rygsøjle og ikke har kontrol over nakke og hoved i de første par måneder.

Klapvognramme

Hvis rammen på klapvognen er tung, er hele klapvognen voluminøs, derfor leder vi efter et ret lys stel. Selvfølgelig skal det være stærkt og holdbart på samme tid.

klapvogn bumbleride indie

Bremser

Bremserne på klapvognen skal kunne låse begge hjul samtidigt. Når hjulene er blokeret, skal klapvognen være ubevægelig, selv på stejle bakker.

Stoffet

Stoffet eller karosseriet skal let og gerne have god ventilation på de varme dage. Det skal være stort nok til at beskytte dit barn mod sol og vind og give ham eller hun lidt plads til at vokse.

Justerbart styr

Et justerbart styr gør klapvognen mere behageligt for forældre i forskellig højde når i er ude og køre.

Vendbart sæde

En smart feature som giver dig mulighed for at ændre den retning, dit barn vender mod. Meget nyttig funktion, fordi forældre ofte foretrækker, når deres spædbørn vender mod dem, men en nysgerrig småbørn foretrækker at køre overfor verden og observere omgivelser.

Reklamer: Brug for en ny hjemmeside, med et smart webdesign? En hjemmeside hvor der er tænkt over brugervenlighed, SEO og et moderne webdesign? Se mere her på https://www.edocr.com/user/webdesign-alphaweb

Opbevaringskurv under sædet

En anden uundværlig ting er en opbevaringskurv under sædet til når i er ude og handle ind, eller blot skal have ekstra pusleudstyr eller tæpper med. Husk - at hænge tunge poser på styret kan mindske klapvognens stabilitet og øge risikoen for at vælte. Derfor er rummelig kurv et must-have.

Fjernbart tag

du vil som regel gerne have et tag, der hurtigt kan løsnes og ryddes op, og et stof, der er let at aftørre, uden at krympe eller falme. Det er virkelig dejligt at have en mulighed for at fjerne sædepolstret og kaste det til vaskemaskinen.

Okay, så du har nogle grundlæggende funktioner, som du skal overveje, uanset hvilken type klapvogn du planlægger at købe, om det er din første eller tredje klapvogn og uanset om det er til nyfødte, småbørn eller tvillinger.

Du finder et godt udvalg af moderne og sikre barnevogne hos online webshops som Musen og Elefanten, BabyBob eller BabySam. Brug de råd i denne guide så er der større chance for at du køber den rigtige klapvogn online, frem for en som du ikke bliver tilfreds med i længden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar