onsdag den 14. oktober 2020

Køb Airtrack online

 Brug for en ny Airtrack til dit barn eller dine børn? Og vil du spare penge på at købe den online? Så læs med her og få lidt tips til hvordan du vælger den helt rigtige model og ikke spilder dine penge.

Enkelte fysiske butikker sælger et mindre udvalg af Airtracks, men langt de fleste modeller er kun tilgængelig online - hvilket er en af grundene til at du bør købe din Airtrack online frem for lokalt. 
En anden grund er selvfølgelig at prisen også tit er lidt bedre online frem for de lokale butikkers egen priser.. konkurrencen er jo som sagt større online.

Læs også: Forskel på Airtracks?

Køb din Airtrack online - hvor?

Der er lidt forskellige muligheder når du skal købe en Airtrack online. Du kan vælge blot at søge på Airtrack og så vælge en af de butikker der kommer frem, eller se på Google shopping resultaterne.
Men det at finde den rigtige butik er jo ikke kun et spørgsmål om prisen. Der er også ting som kemi, kvalitet og ydeevne der spiller. Butikkens support og troværdig er også en faktor man bør overveje.
Du kan også vælge den helt billige løsning at gå ind på en kinesisk side som Aliexpress og finde en rigtig billig Airtrack, men så er du også sikker på at kvalitet og performance er helt i bund, samt stor chance for at der er anvendt ftalater eller andre skadelige stoffer i fremstillingen af den.
Derfor vil jeg som regel anbefale at den købes hos en professionel Airtrack specialist som eksempelvis Danske GymPlay.

Læs også: Hvilke Airtracks er gode til gymnastik?

Køb hvilken Airtrack?

Men hvad skal du lige købe for en? Skal det være en Air track på 3 meter eller en på 5 meter, og hvor høj skal den være? For at køre det lidt kort og simpelt kan man sige at jo yngre og mere uerfaren brugeren er, jo mindre en Airtrack har du behov for. Til de lidt ældre eller mere erfarene vil en længere Air track være at foretrække da den giver mulighed for bedre at sammensætte spring og lave større spring serier. En tykkere Air track giver mere bounce og dermed mere højde på ens spring, hvilket jo også er at fortrække når ens evner vokser. Desværre stiger prisen også jo længere og jo tykkere en model du vælger. Det samme gør vægten, så har du en 8 årig datter som skal bruge den, kan en 5 meter Airtrack på 32 kg jo være lidt for tung at slæbe ud og ind når den skal bruges.
Det er også vigtigt at tænke over hvad den skal bruges til. Er det til en som allerede dyrker gymnastik og skal bruge den som en del af sin træning eller er det blot til leg ude i haven med vennerne?

Læs også: Hvorfor en Airtrack er et billigt køb?

Hvad koster en Airtrack?

Prisen på Airtracken variere en hel del alt efter hvor stor den skal være. En tykkere Air track på 15 eller 20 cm koster ofte en del mere end den klassiske 10cm model. En 5 meter model er også noget dyrere end en 3 meter model. Men typisk ligger prisen på en Airtrack på omkring 2.000 for de små modeller, 3500 for de lidt bedre og over 5.000 for de rigtig gode. Så alt efter hvor ambitiøs man er med sin sport kan det godt blive en lidt dyr investering. Mange vil måske syntes at 5.000 er alt for dyrt for en Airtrack til gymnastik, men til sammenligning kan man jo huske på at et godt golfsæt jo også nemt kan løbe i 5.000 kroner, det samme for en mindre kvalitets trampolin.

Læs også: Hvilken Airtrack er den bedste?

Nu skulle du gerne have fået lidt bedre indblik i hvad du skal overveje når du køber en Airtrack online. Med så mange forskellige Airtracks at vælge imellem kan det jo godt blive noget af en udfordring, især hvis man ikke selv har helt styr på gymnastik eller spring sport generelt.  Husk også på at det ikke kun er gymnaster som har glæde af disse gymnastikmåtter. Faktisk er største delen af dem som har en Air track liggende hjemme i haven ganske almindelige drenge og piger som ikke går til gymnastik eller en lignende sport.




søndag den 13. september 2020

Er online markedsføring nødvendigt?

Du har lige fået en ny firma hjemmeside eller webshop men syntes ikke rigtigt du sælger noget eller får nok besøgende ind på din hjemmeside. Men er det nødvendigt at bruge penge på online markedsføring eller er det andre måder at få flere besøgende ind på?

Hyre et marketing bureau ind

For mange vil den nemme løsning være at hyre et professionelt webbureau til at håndtere alt ens online marketing, og slippe for selv at skulle bekymre sig om den slags.
Lad dem lave nogle Google Ads kampagner, seo optimere din hjemmeside eller styre dine sociale medier. Ulempen her er at det hurtigt kan blive ret dyrt, og som nystartet virksomhed er det ofte ikke mange penge at gøre godt med. Er pengene derimod ikke så stort et problem, så vil dette i mange tilfælde nok være den bedste løsning.

Se også:
Sådan designer du en ny hjemmeside
Digital markedsføring i Aalborg

Hvad kan du selv gøre

Mange tror det er nok at dele ens nye hjemmeside på ens facebook profil og derefter bedre ens venner om at dele opslagget. Dette kan måske give et mindre boost i et par dage, hvis du vel og mærke har masser af følgere.
Men det betyder ikke at sociale medier er helt ubruglig. Faktisk er det rigtig mange som formår at bruge de sociale medier til at sende masser af trafik ind til deres hjemmeside, og få en masse forretning ud af dette. Det kræver dog du bruger lidt tid på at sætte dig ind i SoMe marketing, er konsistent og ligger den tid i det, som det vil kræve. En anden måde at få flere besøgende ind, er ved at gøre din hjemmeside mere synlig på søgemaskinerne. Start med at tage et grundlægende kursus eller læse et par bøger om SEO så du ved hvad søgeord er, og lidt om hvordan du skal bruge dem på din hjemmeside. Lav noget godt relevant indhold, som fortæller både søgemaskinerne og de besøgende at din hjemmeside faktisk er lidt af en autoritet inden for dit emne. Det gør også at flere for lyst til at henvise til dit indhold andre steder på Internettet hvilket igen booster din SEO.
Mange kan også være fristet til at prøve krafter med annoncering på de sociale medier eller Google Ads, men hvis du ikke helt har styr på hvad du laver her, risikere du at bruge en masse penge på ting du faktisk ikke rigtigt får noget ud af. F.eks. kan du nemt komme til at betale 2-3 gange så meget per klik på en annonce der ikke er set ordenligt op, som en god optimeret annonce. Så til de ting, giver det som regel bedst mening at hyre et marketing firma ind. Heldigvis er dette også noget af de mere billige når vi snakker online markedsføring.
Men for at du overhoved får noget ud af alt den trafik du gerne skulle begynde at få ind, kræver det at du har en ordenlig hjemmeside, med et webdesign som kan konvertere de besøgende til kunder.
Se også:
Nyt webdesign?
Ny hjemmeside? hvad skal du overveje?

Hvorfor en god hjemmeside er vigtig

Det er rigtig vigtig at din hjemmeside er målrettet dit kundesegmet og afspejler din virksomhed på en professionel måde. Mange tror de selv lige kan klaske en hurtig wix eller wordpress hjemmeside sammen, og så er det fint nok. Man er der så tænkt på ting som konverteringsoptimering, brug af farve og fonte målrettet dit segment, seo optimering, brugervenlighed, loader og at den virker på mobile enhender. Det er ofte de ting som adskiller en professionel hjemmeside fra en man selv laver. Men er dette nu også så vigtigt? ja det er det - Jeg har selv set flere eksempeler på især webshops, hvor ens konvertering er over fordoblet efter de har fået en ny og mere moderne webdesign. Og dette på samme mængde trafik, så det at de besøgende har fuld tillid til den side de kommer ind på, nemt kan finde de ting de leder efter, korrekt brug af call to action osv, er alt sammen med til at du får meget mere ud af hjemmesiden. Så det er bestemt mere vigtigt end mange lige regner med.

Som du kan se - er der visse former for markedsføring du selv kan lave, men er det her du vil bruge tiden? Lære det grundlæggende om marketing på sociale medier, opsætning af Google Ads kampagner og sætte dig ind i dette komplekse univers der hedder sEO? Nogle vil syntes dette er en spændende del af at drive en virksomhed, mens det for andre nok vil være bedre at bruge sin tid på andre dele af sin virksomhed, og i stedet hyre professionelle ind til markedsføringsdelen.

onsdag den 5. august 2020

Webshop - sådan kommer du i gang med din egen online butik

Mange har en drøm om at få deres helt egen butik på internettet, men hvad kræver det lige at komme i gang med at starte en webshop? Lad os se lidt nærmere på de aspekter som er involveret i at starte webshop på nettet.

Hvad vil du sælge?

Det første du skal have på plads er hvilke produkter du har planer om at sælge i webshoppen. Kræver det at du har stort lager, eller vil du hellere starte ud med dropshipping? Har du planer om at have eget lager kræver det typisk en del start kapital, og du risikere at brænde inde med vare du ikke kan få solgt. Benytter du dropshipping så er advancen i mange tilfælde så lille, at der er begrænset overskud når du også skal betale for webshoppen, hosting, reklamationer, fragt og marketing. Ofte er den en god ide at sælge et produkt som du selv har godt kenskab til, da det vil gøre support delen betydelig nemmere. Det er også en god ide at fokusere på produkter som har enten har en høj advance, sælges i store mængder eller hvor konkurrencen er rigtig lille. Her finder du lidt flere tips om opstart af webshop

Opsætning af webshop

Når du har hele forretnings strategien på plads og har fundet forhandlere til de produkter du ønsker at sælge, så er det tid til at komme i gang med at få bygge din webshop. Du skal starte med at finde ud af hvilket shopping system som er det mest relevante for dig. Det kan være systemer som Shopify, Magento eller WooCoomerce, som er blandt de mest benyttede. Derefter skal du bruge et webhotel for at kunne komme i gang, altså det sted hvor du får hostet din webshop. Alt efter hvad webshop system du vælger, varierer prisen her typisk fra 50 kr om måneden til 500 kroner om måneden Du skal også vælge en betalingsgateway så du kan komme i gang med at modtage betaling for dine produkter, her kan du typisk slippe med 150 til 200 kroner om måneden for denne del. Og så skal selve webshoppen selvfølgelige bygges. Du kan enten vælge at gøre det selv, eller få et professionelt webbureau til at lave arbejdet for dig. I mange tilfælde vil den sidste løsning være den bedste. Det kan godt være du spare lidt penge ved selv at gøre det, men du vil næppe kunne gøre det på samme tid, og chancen for at du ender op med en webshop der ikke konverterer ret godt er betydelig større. Så mange gange vil det være de bedste penge du kan give ud. Jeg hørte for nogen tid siden en som sagde sætningen, og så sparede jeg 15.000 ved selv at designe min webshop. Efter at have set hans hjemmeside, er jeg ret sikker på at mange ikke vil syntes den er ser professionel nok ud til at de tør købe der, så i stedet vil jeg påstå at de 15.000 er de dyreste penge han har sparet. Så find et godt webbureau til at bygge din webshop så den har et brugervenligt webdesign der henvender sig til din målgruppe og er optimeret til salg.

Markedsføring af webshop

Når din nye webshop så er færdig og du er klar til at sælge, er det tid til at begynde at få besøgende ind på hjemmesiden. Mange tror fejlagtigt at det er nok blot at have en online butik og så måske fortælle det til alle ens venner og kendte, og så kommer salgene af sig selv. Sådan er det desværre ikke, det kræver typisk en hel del marketing at begynde at få folk til at opdage at du har en butik, og at det du sælger også har interesse for dem. Det kan være ting som SEO (søgemaskineoptimering), Google Ads (og Google shopping) eller Sociale medier som alle kan være gode kilder til at sende flere besøgende ind på din hjemmeside og dermed generere salg. Læs mere om online marketing her. Jo bedre din webshop er optimeret og målrettet din målgruppe, jo større en procent del af dem som kommer ind på siden ender så med at blive en kunde. Dette er også en af grundene til at jeg fraråder dig selv at bygge hjemmesiden, med mindre du virkelig har flair og erfaring inden for dette. For smider du f.eks. 100.000 efter marketing, så er det ret stor forskel på om 0.5% af de besøgende ligger en ordre, eller om det tallet er 1.5%. Ja så meget kan det faktisk godt svinge fra en god webshop og en dårlig. EN anden ting som påvirker disse tal en del er selvfølgelig prisen på dine produkter. Kan de købes billigere mange andre steder, så er chancen jo stor for at de besøgende så vælger at smide pengene der i stedet. Det var lidt grundlæggende viden om hvad der skal til for at komme i gang med at sælge på Internettet. Der er selvfølgelig en lang rakke andre faktorer som spiller ind, men denne artikkel skulle gerne dække det mest basale.

lørdag den 8. februar 2020

hvad er seo?

Mange har hørt ordet SEO og en del har en ide om at det har noget med internettet at gøre. Men hvad er det lige præcis og er det noget du overhoved kan bruge til noget?

I mange tilfælde vil svaret være nej. SEO eller søgemaskineoptimering som det også kaldes handler i bund og grund og at få gjort din hjemmeside mere synlig på Google og de andre søgemaskiner. Hvorfor skulle det så gavne dig, kunne du måske spørge? Fordi flere og flere efterhånden bruger google til at finde de oplysninger eller produkter de leder efter fremfor at købe det i den lokale butik eller bruge den traditionelle telefonbog. Jo mere synlig du er på søgemaskinerne jo flere mulige kunder kommer ind på din side og jo større chance er det for at lave et salg du ellers ofte ville være gået glip af.


Er du privat person med en enkelt blog eller hjemmeside på internettet kan det ofte ikke betale sig at rode med mere end det mest besale seo. Det kan f.eks. være at have dine nøgle ord i titlen, masser af kvalitets tekst på selve hjemmeside som indeholde dine ord og derefter få venner og bekendte til at linke til din website. Dette er ofte nok til at få en god placering på dit firma navn, din blogs navn eller andre specifikke ord. Er det derimod tale om et mere generelt produkt som der er mange der sælger kan det ofte være meget vanskelig at opnå den placering du ønsker.
Til dette vil det ofte være brug for et professionelt seo firma som f.eks. seo som i mange tilfælde vil kunne hjælpe dig med at opnå den ønskede placering. Ellers se mere i vores gamle indlæg - Hvad er SEO?


Mange vil måske syntes det er temmelig dyrt at bruge et ordenligt firma til den slags, men prøv at sammenlig priser med andre former for reklame du allerede kender? hvad koster en husstands omdeling eller radio spot ikke? Ganske rigtigt når din reklame ud til mange flere men langt de fleste her vil ofte ikke have interesse eller brug for dit produkt. Dem som søger specifikt efter et bestemt produkt er ofte folk som vil købe og de besøger ofte de første 3-5 sider der kommer frem ved en søgning og er der de ligger deres penge. Sælger du f.eks et produkt med en fortjeneste på 3.000kr pr salg og du vil søgemaskine optimering kan få 10-20 ekstra interesserede ind på din side om dagen kan det jo hurtigt vise sig at være en god handel.
Det gælder i bund og grund og at vælge det helt rigtige SEO firma så du får mest muligt ud af dit online marketing budget.
Bare sørg for at du får det rigtige firma til opgaven og ikke snupper den første og bedste som ligger i din email spam bakke.