torsdag den 23. september 2010

Lego Brætspil Ny Lancering af Lego

Lego er et kendt navn i spil industrien gennem temmelig lang tid. Nok mest på grund af sin succes, det startede en ny gren, der beskæftiger sig med computerspil. De igen lykkedes i computeren gaming zone. Lego spil har lanceret mange populære spil på markedet som Star Wars, Batman, Airtrack, Indiana Jones, der er baseret på populære film og figurer. Den seneste blev lanceret ene er Harry Potter, der er blevet lige så populær og underholdende. Du kan se alle de nyeste produkter og legetøj her på Lego eller på Lego Legetøj siden.


Efter at have fået succes med at opbygge legetøj og computerspil Lego har planer om at lancere Lego brætspil. Selvom brætspil ikke er blevet populært og publiceret så meget, men antyder har vist sig, at Lego ville lancere brætspil for de yngre kunder. Især fordi små børn ikke vil være i stand til at benytte en computer ordentligt og vil derfor ikke drage fordel af dem kompliceret pc-spil. Sortimentet temaer har hidtil været baseret på Space, Slotte, Lego Atlantis og selv Harry Potter og andre licenserede temaer. Nu er spørgsmålet kommer op er, vil denne idé arbejde og få succes, selv tæt på de andre Lego forretning?


Dette er alle rigtig gode spil inden for SEO genren, og arbejder du med online marketing eller sociale medier så er dette bestemt et hit hos de fleste. Se mere her på Afrikanske masker og marketing eller her inde på Valg af beaute pacifique seo
Nå svaret viser sig at være et ja. Børn elsker den slags legetøj. En online-undersøgelse siger, at der stadig folk som brætspil især familier og børn. Også Lego er så sikker på om brætspil som det allerede har designet alt 18 titler, som er unikke. Disse alle spil behøver ikke at tænde en computer men snarere er drevet af en terning. Disse spil kan nydes af folk i alle aldre. Det kan spilles af en flok mennesker, der sidder sammen på en søndag, på en picnic eller bare en tilfældig aften med venner for at lette dem humør.



Som værende et Lego spil, har alle de spil et element af konstruktion, som er en fantastisk måde at tiltrække yngre fans. Udviklerne af de spil har gjort et stort stykke arbejde. Begrebet Lego Brætspil er sådan, at det holder dig optaget i spillene. Hvert tema opdraget af udviklerne er helt forskellige fra hinanden. De fleste spil har en frist, således at en vis tempoet i spillet fastholdes. De spil har forskellige niveauer for, så når du starter spillet, du ville føles at fortsætte det spil indtil du vinder. Indtil nu alle titler bragt ind på markedet er blevet modtaget rigtig godt. Især de populære ligesom Minotarus, Monster 4 og The Lava Dragon eller den helt nye lego serie - Pirates of the Caribbean.


Også jeg stærkt føler, at det er en fantastisk måde at holde dine børn væk fra computere og bærbare computere. Børnene får afhængige af pc-spil og få så meget involveret i det, at de har glemt sidder med venner og spille spil sammen. Men disse er virkelig værd at spille. Disse spil giver også en god grund for en familie at bruge nogle gode tid sammen og nyde. Har et udfordrende spil med din familie og kender dit faglige niveau også, det er sjovt for hele familien. Er det ikke på tide at komme i gang?



Michael Nielsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar