torsdag den 4. november 2010

Xbox Kinect

Microsoft Kinect, tidligere titlen som Natal-projektet, er det nyeste i Microsoft gaming verden og er klar til en udgivelse denne Nov 4, 2010. Sammen med masser af spil og nydelse, et kendetegn ved Xbox Kinect vil være meget talte om og ventede controller-frie kamera system. Dette system fungerer med blot en bølge af hånden gør det meget smartere end din gennemsnitlige kamera. Du kan nu være kompetent til at kontrollere hver handling i spillet med dit ansigtsudtryk, krop bevægelse og tale instruktioner. Du kan læse meget mere om dette spændende nye system inde på Xbox Kinect eller generelt om microsoft xbox spil. Dette er p.t. noget af det mest populære legetøj til børn og barnlige sjæle. Gennem et kamera vil Xbox Kinect optage alle dine bevægelser. En perfekt motoriseret vippe flytter sammen med dig og overvågning dine bevægelser. Xbox Kinect gør brug af infrarødt systemer til at overvåge din færden i 3D-rummet over det hele. Læs mere om SEO og marketing her på SEO og marketing Kinect gør brug af en avanceret software sammen med udlede røde teknologi, som hjælpemidler styr 48 punkter i din krop i op til to spillere i den faktiske tid. Denne unikke funktion giver dig total mobilitet og ikke bare være begrænset til ét sted, som tilfældet er med normal spillekonsoller. Xbox Kinect har også en indbygget mikrofon, som du kan helt sikkert tale til Xbox. Brug af disse forbedrede teknologi, kan Kinect ikke kun se dig, men også høre dig, og endda overholde dig.

Kinect selv har en enkel brugergrænseflade, der gør intensiv brug af ikoner i stedet for faner. Du kan enten bølge til at vælge et bestemt program, som du ønsker at køre eller bare oplyse navnet på programmet, og Kinect vil begynde det for dig. Kinect samt har en usædvanlig hardware i forhold til konkurrenterne. Xbox Kinect heller ikke bruge batterier og opererer på en helt nyskabende teknologi. Den kreativitet og selv newness at Kinect vil bringe til gaming markedet er giver det en fordel i forhold til sine konkurrenter.

Microsoft har indført frigivelsen af sytten spil på indførelse dag på Xbox Kinect. Nogle af de meget bemærkede spil er angivet nedenfor:
• Kinectimals: Dette spil handler om samspil med interessante virtuelle skabninger. Du kan underholde dig selv ved petting dem, uddanne dem og taler med dem. Når de lytter til du taler, vil dyrene rent faktisk at køre op til dig og et par kan endda spinde, når du kæler dem. Du kan sikkert vælge dyr efter eget valg i dette spil for eksempel en gepard, tiger eller løve.
• Kinect Sport: Enhver, der forsøger dette spil er alle indstillet til at have en helt unik spiloplevelse. Der er mange spil, som du kan nemt lege med din familie og gode venner. Et par af dem er tennis, fodbold, volley ball og endda boksning.
• Dette gælder også for denne Nyt projekt Joy Ride: Dette spil er et veldrevet frigivelse af den nuværende racing spil i Xbox Live. Kør dit køretøj eller køretøjet stadig ønskede, styretøj med hænderne. Forskellige udtryk for spilleren bliver registreret og få tolket til forskellige handlinger på skærmen.
• Airtrack Adventures: Dette er den blandt de største adventure spil annonceret op til nu, og er indarbejdet med meget Kinect gadget. Du kan nemt vælge fra de forskellige adrenalinpumpende adventure aktiviteter for eksempel river rafting, krydser forhindringer og også forhindringer, flydende overalt i rummet og meget mere. Denne video spil var hovedsagelig bygget til at bringe i spil-entusiaster til kontrol interface.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar