lørdag den 12. februar 2011

Playstation Spil - Kommende ps3 spil

Du er måske også en af dem som sidder med sin ps3 og venter spændt på hvad der kommer af nye playstation spil i år?
Hvis du ikke allerede har set de nye titler som er kommet til playstation 3 kan du gå ind på den lokale spilside og se nærmere. Vi vil her se lidt nærmere på 3 af de mest ventede ps3 spil i år.

Back to the Future
Mcfly and doc brown er tilbage i en omgang helt ny tilbage til fremtiden i dette nye spil som foregår 6 måneder efter den 3. film.
Stil er humoristisk og tegneserieagtigt og generen er et klassisk adventure game. Ud fra de screen og trailers der indtil videre er kommer ser dette ud til at blive et klart hit og er et af de spil jeg personligt ser mere frem til her.


Dragon Age 2
Dragon Age 1 satte helt nye standarder inden for RPG genren, selvom 2rn nok bliver endnu flottere og systemet mere afpudset vil det nok næppe være så nyskabende som Dragon age 1 der klart var mit favorit RPG Playstation 3 spil. Men bliver helt bestemt en title der skal prøves og som sikkert også falder i god smag.


Crysis 2
Endnu en to'er og opfølgeren til det meget populære crysis spil. Denne gang forgår handlingen i New York som er blevet invaderet af aliens. Lige som Dragon Age 2 vil dette her nok næppe overraske så meget som Crysis 1 gjorde da det først udkom. Mange vil måske forvente at grafikken er blevet doublet så god som det første, men endnu flere effekter og detaljer. Her ser vi også eksempler på brugen af Airtracks og andet baby legetøj. Ud fra de forskellige trailers ser det dog også lidt pænere ud men ikke meget. Dog skulle der være lagt meget mere vægt på hvor spilleren kan påvirke omgivelserne.

Dette er bare par af de titler om kommer i år og ud fra de listen ser det ud til at meget et meget spændende år at være ps3 ejer. Ud over de normalle spil her er der også en del nye udgivelser til den nye playstation move gadget der kom i slutningen af sidste år, endnu er det lidt for tidlig at sige om det kan betale sig at investere i en sådan, jeg ville ihvert vente lidt og afprøve lidt flere af de nye titler der er på vej til den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar